023 737 0604info@degroenetweewieler.nl

Test 30 mei een van de vele hippe e-bikes bij De Groene Tweewieler!

Home / Geen categorie / Test 30 mei een van de vele hippe e-bikes bij De Groene Tweewieler!

Haarlem – De Groene Tweewieler organiseert op 30-05-2014 een promodag. Wil je stijlvol en comfortabel van huis naar je werk, kinderdagverblijf of het terras, dan zijn de elektrische fietsen van ECOMO iets voor jou. Naast de trendy uitstraling lijkt de e-bike erg op een ‘gewone’ fiets, omdat de accu en bekabeling op mooie wijze zijn geïntegreerd. Tijdens de promodag op  30 mei heb je de mogelijkheid om een trendy elektrische fiets van Cortina ECOMO te testen. Wanneer je overgaat tot aankoop van één van deze hippe e-bikes, krijg je bovendien een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiezetapparaat t.w.v. 119,95 euro cadeau!

Tijd om de e-bike te ervaren! Ben je nieuwsgierig geworden naar de e-bikes van Cortina ECOMO? Je bent van harte welkom op 30 mei bij De Groene Tweewieler in Haarlem voor een testrit.

Recent Posts

Leave a Comment

POST COMMENT Back to Top

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.