023 737 0604info@degroenetweewieler.nl

Trendy bakfietsen

Home / Design / Trendy bakfietsen
In Design

Ik ben verblijd om te mogen melden dat de Dolly-Bakfiets binnenkort verkrijgbaar is bij De Groene Tweewieler

De Dolly heeft een uniek en origineel design, is trendy, sierlijk en heeft door het materiaal en kleurgebruik zijn eigen herkenbare uitstraling.Naast het ontwerp van de bakfiets, is ook het kleurgebruik bepalend voor het unieke design van de Dolly. Met de keus uit zes frame kleuren en maar liefst 10 bakkleuren zijn er vele kleurcombi’s mogelijk. Of uw Dolly een stoere, opvallende, zachte of juist een knallende uitstraling moet hebben, u bepaald het! DollyII_laguna_04 DollyII_matzwart_02 DollyII_wit_09

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.