023 737 0604info@degroenetweewieler.nl

Stoere e-bikes voor woon-werk verkeer.

Home / Branding / Stoere e-bikes voor woon-werk verkeer.

Ruim 3 jaar geleden is De Groene Tweewieler van start gegaan. Met als idee dat de elektrische fiets niet alleen voor oudere mensen is die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Maar ook een prachtig alternatief voor de auto of het  openbaar vervoer. Elektrisch fietsen moest dus hip worden, en dat is het geworden. Fabrikanten komen met steeds meer stijlvolle modellen, snellere fietsen (speedpedelecs) maar ook met elektrische mountainbikes en transport fietsen.

Ook de techniek word beter, motoren worden stiller. En de afstanden die afgelegd kunnen worden (actieradius) word steeds groter.

De Showroom en werkplaats aan het papentoren vest te Haarlem is een gezellig drukke zaak geworden. Met een paar goede vernieuwende merken en bijbehorende accessoires krijgen we het jongere publiek enthousiast voor de elektrische fiets. Daarnaast weet ook de buurt de werkplaats goed te vinden voor allerlei fietsreparaties en onderhoud.

De eerste 3 jaar waren dik geslaagd. En ik kijk uit naar de komende jaren!

Dank aan Lois Notebaart voor de sfeervolle foto’s.

Bart

 

Recent Posts

Leave a Comment

POST COMMENT Back to Top

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.